Pass

Pass

Vår målsättning är att leverera gruppträningspass av högsta kvalitet. Våra pass baseras på styrka kondition och rörlighet. Vår målsättning är alltid att lyssna på våra medlemmar och anpassa utbud och schema efter önskemål.

Yoga

Hos oss tränas Yogan i flera olika former beroende på efterfrågan, lärare och klass. Vårt Black Room på nedervåningen rymmer ca 20 deltagare i en lugn fridfull miljö. Vi kommer även flytta ut klasser till vår veranda eller stranden när vädret tillåter. Våra instruktörer har lång erfarenhet och är lyhörda för gruppens förkunskaper och nivå. Ekologiska yogamattor finns självklart att låna.

Mobility

Flexibilitet är förmågan att tänja ut en muskel maximalt (tänk stretch) medan mobilitet betyder att få lederna att fungera optimalt och ha styrka i ytterlägena.
Tänk Er att att ni drar armarna så långt bakåt som möjligt bakom ryggen. Det är flexibilitet. Att sedan kunna ha kraft i den positionen är mobilitet. Flexibilitet är en del av ett paraplynamn som kallas mobilitet.

Abs & Core

Under 45 min tränar vi genom Era magmuskler och
ländryggsmuskler. Hårt och effektivt.

TeamBeats

Pulsbevakade intervall styrkepass ledda av personliga tränare. Du tränar i mindre grupp i ett högt tempo med din egen puls som riktvärde hela tiden. Våra tränare ser till att du håller rätt tempo utifrån dina egna förutsättningar för att alla skall få ut lika mycket av träningen.

Med en stor skärm som hjälpmedel och funktionella övningar höjer vi pulsen och stämningen ordentligt. Passet går alldeles utmärkt att delta i även utan att logga in eller använda pulsband.

Kick & Box

På med handskarna, vänta på gong-gongen och var med på ett tufft intervallpass med helkroppsövningar, rörlighet och grunderna i kickboxning. Vi kommer ta hjälp av sandsäckar, mittsar, TRX och kettlebells.

Virtual Spinning

På övervåningen finns våra spinningcyklar. Passen leds på en skärm av några av sveriges bästa instruktörer. Olika pass börjar varje hel timme. Cyklarna är bland de senaste på marknaden och registrerar all data i vår app som t.ex. sträckor och watt.

TeamMachine

I 60 minuter tränar du genom kroppens större muskelgrupper i våra effektiva maskiner. Under vägledning av utbildad tränare vägleds du genom en styrkecirkel.

Veckans Pass

Här vet man aldrig vad
som kommer bjudas på. Tuff, rolig och effektiv träning har alla pass
gemensamt, annars varierar det mellan kondition, styrka rörlighet,
tabata, mjölksyreträning och allt annat gott och blandat som finns i
träningsvärlden.Seniorträning

När man blir äldre behöver kroppen lite annorlunda träning. Passen är speciellt framtagna för er målgrupp och baseras på helkroppstyrka, rörlighet och balans. Efter träningen kan ni som vill ta en liten fika i loungen.

Outdoor

Vi svettas och skrattar året runt utomhus. Här använder vi oss av våra fantastiska utemiljöer i Solvik och blandar dem med att vara på terassen. Olika stationer som utmanar din styrka, snabbhet och rörlighet.


Kampsportscirkel

60 min intensiv cirkel. Perfekt för alla er som gillar tuffa cirkelpass och vill komplettera Kick & Box då passet blandar in roliga kampsportsövningar.

Tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, HIIT där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid.