Passchema

Här är vårt aktuella höstschema, som gäller den 26 augusti till den 20 december. Du kan läsa mer om de olika passen under utbud/pass.

Måndag
09:30 TeamBeats - 60 min - Patrick

17:45 Mobility - 60 min - Daniel                19:00 TeamBeats - 60 min - Daniel              20:00 TeamBeats - 60 min - Daniel

Tisdag                                                                07:00 TeamBeats - 45 min - Josefine           09:30 Yoga - 60 min - Jim                        11:00 SeniorTeamBeats - Patrick                   17:45 Abs & Core - 45 min - Daniel          19:00 Kick & Box - 60 min - Daniel

Onsdag
09:30 HathaYoga - 60 min - Chris
11:00 SeniorTeamMachine - 60 min - Daniel
18:00 Mobility - 60 min - Patrick
19:00 TeamBeats - 60 min - Patrick
 
Torsdag
07:00 TeamBeats - 45 min - Josefine
11:00 SeniorRörlighet - 60 min - Daniel
18:00 TeamBeats - 60 min - Patrick
20:00 YinYoga - 60 min - Chris
 
Fredag
06:45 Yoga - 60 min - Annika

08:30 Veckans Pass 60 min - Daniel/Patrick   09:30 Veckans Pass 60 min - Daniel/Patrick

Lördag                                                             09:00 StrongKids (Sluten grupp)            11:30 TeamBeats - 60 min - Patrick B            15:00 Kampsportscirkel - 60 min - Patrick B

Söndag
10:00 TeamBeats 60 min - Patrick/Daniel
15:00 TeamBeats 60 min - Patrick/Daniel
16:00 Meditativ Hatha Yoga 75 min - Jim
 

Virtual Spinning                                       Nya pass startar varje hel timme.

Se schema nedan.

http://nfoo-server.com/v2/Jonas/iframe.php?clubid=1&calendarid=10822&userid=2744&iframeLang=en&iframeDay=mon&iframeTime=ampm&view=2